IVAN IZBO BILJANU U BOGATIĆU, SAD MU ODREĐEN PRITVOR: Prijavila ga da joj je UKRAO automobil, a onda...

Autor:

Hronika

15.01.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je izneo odbranu, a onda mu je određen pritvor, evo i iz kog razloga.

IVAN IZBO BILJANU U BOGATIĆU, SAD MU ODREĐEN PRITVOR: Prijavila ga da joj je UKRAO automobil, a onda...

Foto: shutterstock

Hapšenje, nož

U Višem javnom tužilaštvu u Šapcu saslušan je Ivan I. (27) iz Crne Bare, kog je policija iz Bogatića uhapsila u subotu nakon što je nožem izbo Biljanu I. (58) iz istog mesta. Iz Tužilaštva su naveli da je Ivan I. osumnjičen za ubistvo u pokušaju.

Osumnjičeni je izneo odbranu, ali Tužilaštvo u interesu istrage nije saopštilo više detalja.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana na zahtev Tužilaštva zbog tri osnova: okolnosti ometanja istrage, da će u kratkom vremenu ponoviti ili dovršiti pokušano krivično delo, kao i zbog visine propisane kazne zatvora za ovo krivično delo od najmanje pet godina.

U nastavku istrage utvrdiće se motivi zbog kojih je Ivan I. teško ranio Biljanu I., koja živi preko puta njegove kuće. Za sada se pretpostavlja da je sa komšijama hteo da se obračuna zbog toga što su policiji prijavili da je ukrao njihov automobil, što je i priznao posle hapšenja.

U dvorištu  Biljane I. odvijala se prava drama kada je Ivan I. došao sa nožem i najpre krenuo na Biljaninog sina. Kada je on pobegao, nasrnuo je na Biljanu, koju je dva puta ubo u predelu stomaka.

- Policijska patrola je sticajem srećnih okolnosti bila u selu i nakon prijave komšija koji su čuli jauke i zapomaganje policajci su stigla na mesto zločina za svega nekoliko minuta. Zatekli su Ivana I. na dvorištu

sa krvavim nožem u ruci, a bacio ga je na zemlju tek kada su policajci ispalili hice upozorenja iz pištolja - naveo je izvor Telegrafa.

Povređena žena se oporavlja na odeljenju hirurgije šabačke bolnice i nije životno ugrožena.

Napadač je od ranije poznat policiji zbog krivičnih dela razbojništva, krađe i nasilja u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading