SRBIN (36) UKRAO 10.000 EVRA IZ KLADIONICE U TIVTU: Uz pretnje nožem oduzeo novac od radnice - pobegao iz Crne Gore, pa uhapšen u Srbiji!

Autor:

Hronika

13.01.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni se predstavljao kao B.Š. iz Srbije, ali je proverama i veštačenjima utvrđeno da je reč o D.Š. iz pomenute države.

SRBIN (36) UKRAO 10.000 EVRA IZ KLADIONICE U TIVTU: Uz pretnje nožem oduzeo novac od radnice - pobegao iz Crne Gore, pa uhapšen u Srbiji!

Foto: shutterstock

Nož

Protiv državljanina Srbije D. Š. (36) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, odnosno da je uz pretnju nožem iz kladionice u Titvu ukrao 10 hiljada evra, saopštila je Uprava policije.

- Naime, 6. decembra, u sportsku kladionicu u Tivtu ušla je tada nepoznata osoba, te u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi, držeći nož u ruci i preteći zaposlenoj, ukrao novac u iznosu od 9.883 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu - kazali su iz Uprave policije.

Dodaju da shodno planskim aktivnostima koje su od strane službenika Stanice kriminalističke policije Odeljenja bezbednosti Tivat preduzete, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, identifikovan je izvršilac D.Š. (36) iz Republike Srbije.

- Po nalogu postupajućeg tužioca protiv ovog lica je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. On je nakon izvršenja krivičnog dela napustio Crnu Goru, te je uhapšen u Srbiji zbog izvršenih krivičnih dela na njihovoj teritoriji - navode u UP.

Napominju, da se tokom svog boravka u Tivtu osumnjičeni predstavljao kao B.Š. iz Srbije, ali je proverama i veštačenjima utvrđeno da je reč o D.Š. iz pomenute države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading