SRPKINJA UHAPŠENA U CRNOJ GORI: Ojadila poznatu prodavnicu i krala "AJFONE" u Starom gradu

Autor:

Svet

22.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nju je budvanska policija uz krivičnu prijavu privela osnovnom državnom tužiocu u Kotoru

SRPKINJA UHAPŠENA U CRNOJ GORI: Ojadila poznatu prodavnicu i krala "AJFONE" u Starom gradu

Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je državljanku Srbije M.Ž. (45) osumnjičenu za više krađa u Budvi, Tivtu, Herceg Novom.

Kako "Vijesti" saznaju nju je budvanska policija uz krivičnu prijavu privela osnovnom državnom tužiocu u Kotoru koji joj je odredio zadržavanje do 72 sata.

Inspektori su je identifikovali, nakon čega su joj lisice stavljene na ruke, nakon prijave krađe u jednoj poznatoj prodavnici. Izuzeti su snimci sa video nadzora, gde je snimljena kako krade.

Osumnjičenoj se na teret stavlja i krađa telefona "ajfon" u Starom gradu.

Policija je u saznanju da je slične krađe izvršila i u Tivtu i Herceg Novom.

Da podsetimo, 

Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu vodi predistražni postupak protiv radnika obezbeđenja u Elektrodistribuciji Kruševac. Prema informacijama ovaj radnik, identifikovan kao G.Z. (30), sumnjiči se da je iz sefa preduzeća otuđio iznos od 702.000 dinara- pišu Novosti.

Nakon hapšenja pre mesec dana pod sumnjom za tešku krađu, trenutno se sprovode dokazne radnje kako bi se rasvetlile okolnosti ovog slučaja.

Policija je brzo reagovala i rasvetlila slučaj ove krađe, koja predstavlja drugi veći pljačkaški incident u poslednje vreme. Prethodno, u oktobru, u Ćićevcu je zabeležena serija krađa, a pet lica je identifikovano kao potencijalni počinioci tri teške i tri obične krađe na štetu privrednih subjekata, sa ukupnom procenjenom štetom od 764.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading