PAO U NEMAČKOJ SERIJSKI PROVALNIK IZ BOSNE! Policija ga sumnjiči za 37 provala, godinama su tragali za njim, a jedna stvar ga je odala!

Autor:

Svet

20.12.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OsumnjičenI serijskI provalnik kojeg je privela nemačka policija, državljanin BiH (66) koji je na čak 47 lokacija, koje su istraživane kao mesto zločina, ostavio svoj DNK.

PAO U NEMAČKOJ SERIJSKI PROVALNIK IZ BOSNE! Policija ga sumnjiči za 37 provala, godinama su tragali za njim, a jedna stvar ga je odala!

Foto: Tanjug/AP

Policija iz Bona privela je osumnjičenog serijskog provalnika, državljanina Bosne i Hercegovine (66) koji je na čak 47 lokacija, koje su istraživane kao mesto zločina, ostavio svoj DNK.

Uglavnom, svih 47 slučajeva su provalne krađe, a policija već godinama traga za njim.

Međutim, sada im se posrećilo jer su tokom rutinske saobraćajne kontrole u autombilu pronašli alat za obijanje.

Detaljnom proverom utvrđeno je da je to čovek za kojim već dugo tragaju.

Problem je bio što on nije nastanjen u Nemačkoj, već je od 2015. godine povremeno dolazio u uvu zapadnoevropsku zemlju, samo da bi izvršio krađe, a zatim bi se odmah vratio u BiH.

Kako stoji u policijskom saopštenju, 37 provala se desilo na području koje pokriva bonska policija, dok su preostale krađe izvršene u drugim regionima. Svim ovim provalnim krađama zajednička je DNK. Tek nakon što je Javno tužilaštvo u Bonu izdalo nalog, njemu je uzet uzorak DNK.

S njim je tokom privođenja u automobilu bio i njegov 32-godišnji sin, ali on je pušten na slobodu jer policija nema nikakvih dokaza protiv njega, prenose Nezavisne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading