PETORO DECE IZGORELO U POŽARU DOK JE TATA BIO U BOŽIĆNOM ŠOPINGU! Novi detalji tragedije u SAD: Jedan detalj posebno tužan! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.12.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima policije, u tom trenutku u kući nije bilo drugih odraslih osoba.

PETORO DECE IZGORELO U POŽARU DOK JE TATA BIO U BOŽIĆNOM ŠOPINGU! Novi detalji tragedije u SAD: Jedan detalj posebno tužan! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/FOX 10 Phoenix

Požar u SAD

Petoro dece u Sjedinjenim Američkim Državama poginulo je u požaru u dvospratnoj zgradi, koji je izbio dok je njihov otac bio u božićnoj kupovini, piše Skaj njuz. Tragedija u kojoj su život izgubili devojčica i četiri dečaka dogodila se u subotu u Bulhed Sitiju u Arizoni.

Poginula deca od 2, 4, 5 i 13 godina bila su braća i sestre, dok je 11-godišnjak bio njihov rođak koji je došao u posetu. Otac četvoro dece rekao je istražiteljima da ih je ostavio u kući oko dva i po sata dok je išao u kupovinu hrane i božićnih poklona, izvestila je policija Bulhed Sitija.

Prema navodima policije, u tom trenutku u kući nije bilo drugih odraslih osoba.

Tela dece bila su u jednoj prostoriji

Istražitelji veruju da je vatra izbila u prizemlju i proširila se kroz jedino stepenište unutar kuće, te da zbog toga deca nisu mogla da izađu iz kuće. Nekoliko komšija je postavilo merdevine do spavaće sobe na spratu, ali nisu uspele da izvuku decu.

Policija kaže da su tela petoro dece bila u istoj spavaćoj sobi na spratu kuće. Šef policije Bullhead Robert Trebes rekao je da istražitelji neumorno rade na pronalaženju odgovora o uzroku požara, piše Skaj njuz.

Nesrećna deca su unuci zaposlenih u gradskoj vatrogasnoj jedinici Bulhed.

Podsećanja radi, jedan od najstravičnijih požara u SAD pogodio je Kaliforniju pre tri godine. Tada je najmanje šest osoba poginulo u vatrenoj stihiji koja se prethodnog dana skoro udvostručila, te postala najveći požar u istoriji te američke savazne države.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading