UJAK SILOVAO DEVOJKU (18), A OTAC PREUZEO PRAVDU U SVOJE RUKE, PA MU PRESUDIO: Počinioca zločina u zatvoru muči samo jedna stvar!

Autor:

Svet

13.01.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovih traumatičnih događaja, 18-godišnja žrtva dobija intenzivnu podršku od strane psihologa kako bi mogla da se nosi sa događajima koji su obeležili njeno detinjstvo, sadašnjost i budućnost.

UJAK SILOVAO DEVOJKU (18), A OTAC PREUZEO PRAVDU U SVOJE RUKE, PA MU PRESUDIO: Počinioca zločina u zatvoru muči samo jedna stvar!

Foto: Youtube, Društvene mreže

Jedan otac iz Volosa je nedavno otkrio da je njegova 18-godišnja ćerka godinama trpela seksualno zlostavljanje od strane člana porodice, koji se ispostavio kao njen ujak. Ova poražavajuća istina je dovela do tragičnog i fatalnog ishoda kada je otac, suočen sa saznanjem, uzeo stvar u svoje ruke i ubio počinioca - svog šuraka.

Kako je otkriveno, devojčica je bila žrtva zlostavljanja još od svoje devete godine, a nakon toga je bila ucenjivana da ne otkrije istinu. Nakon teškog pritiska njenog oca, priznala je da je počinilac zapravo njen ujak. Ova porodična drama kulminirala je očajničkim činom oca, koji je preuzeo pravdu u svoje ruke.

Reakcija advokata: "Brine samo za decu"

Advokat oca koji je počinio ovaj zločin otkrio je da je njegov klijent, uprkos svojim postupcima, jedino zabrinut za dobrobit svoje dece.

- Počinilac je shvatio veličinu posledica svog dela i jedino što ga brine je budućnost njegove dece. Pita samo za svoju decu i brine kako će živeti pošto im je on bio podrška. Pružao im je sigurnost u životu, izdržavao ih finansijski - istakao je advokat.

Psihološka podrška za 18-godišnjakinju

Nakon ovih traumatičnih događaja, 18-godišnja žrtva dobija intenzivnu podršku od strane psihologa kako bi mogla da se nosi sa događajima koji su obeležili njeno detinjstvo, sadašnjost i budućnost. Očigledno je da će joj biti potrebna posebna pažnja i podrška kako bi prevazišla ovu traumu i krenula dalje sa svojim životom.

Reakcija supruge žrtve

Supruga ove porodice, koja je takođe proživela ovu dramu, još uvek nije dala zvaničnu izjavu, ali je podnela građansku tužbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading