NAJBOLJI DRUG MU UBIJEN POSLE SASTANKA SA SORAJOM: Ko je bio Mrdak kojeg je pre 10 godina likvidirao izrešetani škaljarac iz Brazila

Autor:

Hronika

11.01.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video snimak sa mesta ubistva pokazuje da je Darko Geisler sam sebe ranio u nogu dok je pokušavao da pobegne na motoru sa pomagačem.

NAJBOLJI DRUG MU UBIJEN POSLE SASTANKA SA SORAJOM: Ko je bio Mrdak kojeg je pre 10 godina likvidirao izrešetani škaljarac iz Brazila

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Printscreen/YouTube/Pobjeda, https://g1.globo.com/

Darko Geisler Nedeljković (43) iz Pančeva je ubijen u Brazilu 5. januara, kada je napadač, ispred kuće u kojoj je živeo sa porodicom, ispalio nekoliko metaka u njega. Geisler je bio u bekstvu punih 10 godina zbog optužbe za ubistvo Andrije Mrdaka u Crnoj Gori.

Andrija Mrdak, blizak saradnik i prijatelj vođe "barske grupe" Armina Muše Osmanagića, ubijen je pre deset godina ispred Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, Crna Gora. Mrdak je bio meta atentata dok je posećivao brata u zatvoru, a likvidaciju je izveo napadač koristeći pištolj "glok", koji je bio u vlasništvu službenika policije, vojske i privatnog obezbeđenja.

 

 

Video snimak sa mesta ubistva pokazuje da je Darko Geisler sam sebe ranio u nogu dok je pokušavao da pobegne na motoru sa pomagačem. Pre nego što je izvršio zločin, Geisler je razgovarao s Mrdakom. Nakon ubistva, Geisler je ušao u Crnu Goru dva dana pre događaja, ali nije poznato kada je napustio zemlju. Povezuje se i s drugim likvidacijama u Crnoj Gori, prenosi Kurir.

Sumnja se da je Geisler, teško ranjen, pobegao u Bosnu i Hercegovinu istog dana kad i ubistvo, ali je uspeo da izbegne hapšenje. Sada se saznaje da je pobegao u Brazil, gde je živeo sa svojom porodicom. Osumnjičen je za ubistvo u vezi sa Mrdakovim slučajem.

Podsećanja radi, Armin Muša Osmanagić, vođa "barske grupe", takođe je bio žrtva atentata i ubijen je 16. septembra 2014. godine ispred svog restorana u Baru. Soraja Vučelić, poznata starleta, bila je jedna od poslednjih osoba koja je bila u kontaktu sa Osmanagićem pre nego što je ubijen. Ona je saslušana povodom navodnih veza sa podzemljem u Beogradu, ali je negirala bilo kakvu umešanost u zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading