BEBICI NISU ODRŽALI NI OPELO! Suze i muk u crkvi Svetog Đorđa: Sahranjena devojčica koju je majka FLAŠICOM tukla do smrti - OTAC PSOVAO KRAJ GROBA

Autor: D.B.

Svet

11.01.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tragičnog događaja, situacija je dodatno eskalirala tokom sahrane nedužnog deteta. Otac bebe je verbalno napao porodicu bivše partnerke koja je odgovorna za smrt deteta, što je izazvalo haos na groblju.

BEBICI NISU ODRŽALI NI OPELO! Suze i muk u crkvi Svetog Đorđa: Sahranjena devojčica koju je majka FLAŠICOM tukla do smrti - OTAC PSOVAO KRAJ GROBA

Foto: pixabay.com

U crkvi Svetog Đorđa u Veriji nedaleko od Soluna, održano je očitavanje molitve za nedužnu bebu koju je njena majka, samo nekoliko dana pre, nesrećnim događajem dovela do smrti. Nažalost, zbog toga što dete nije bilo kršteno, opelo nije moglo da se održi, ali su prisutni izrazili svoju tugu i bol zbog tragičnog događaja.

Užasni događaj

U sredu 9. januara, majka (37) je na neopisiv način izgubila kontrolu i nanela smrtonosne povrede svojoj bebi tokom hranjenja. U kući su se u tom trenutku nalazile i njene starije 6 i 7-godišnje devojčice, koje su užasnute vrištale dok su posmatrale majčinu stravičnu reakciju. Nažalost, ni dolazak babe i dede nije mogao sprečiti tragičan ishod, jer je beba preminula pre dolaska u bolnicu.

Sumnjivi motivi i teško psihičko stanje

Istraga o ovom tragičnom događaju otkriva da je osumnjičena živela sama sa svoje troje dece, od kojih je bebu dobila sa partnerom od kojeg se već rastala pre nego što je dete rođeno. Prema rečima advokata osumnjičene, ona je u poslednje vreme pokazivala znake teškog stresa i navodno se žalila na probleme kako na poslu, tako i u privatnom životu. Postoji i sumnja da je patila od postporođajne depresije, ali motivi koji su doveli do ovog tragičnog čina i dalje su nejasni.

Haos na sahrani nedužnog deteta

Nakon tragičnog događaja, situacija je dodatno eskalirala tokom sahrane nedužnog deteta. Otac bebe je verbalno napao porodicu bivše partnerke koja je odgovorna za smrt deteta, što je izazvalo haos na groblju. Napetost je dovela do skoro fizičkog sukoba, ali je policija uspela da smiri situaciju i spreči dalje incidente.

Borba za prava oca

Otac bebe je angažovao advokata kako bi se izborio za pravo da organizuje sahranu svog deteta, a istovremeno se bori protiv lažnih optužbi o navodnom nasilju. On ističe da je osumnjičena za ubistvo iznela laži o njemu i njihovom odnosu, te najavljuje tužbu protiv porodice osumnjičene za njihovo ćutanje o psihičkom stanju majke njegovog deteta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading