PRONAĐENA MRTVA BEBA U PARKU: Majka privedena pred lice pravde

Autor:

Svet

10.01.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom pojavljivanja pred sudom, 39-godišnja Mekfarlejn je bila vidno uznemirena.

PRONAĐENA MRTVA BEBA U PARKU: Majka privedena pred lice pravde

Foto: Tanjug/AP

Policija

Majka Hejli Mekfarlejn (39) iz Barnslija u Velikoj Britaniji optužena je za ubistvo svoje petomesečne ćerke Evelin, koja je proglašena mrtvom nakon što je odvedena u bolnicu iz parka. Incident se dogodio u parku Vudhaus Mur u Lidsu, a Mekfarlejnovoj je određen pritvor nakon pojavljivanja pred sudijama za prekršaje u Lidsu.

Prilikom pojavljivanja pred sudom, 39-godišnja Mekfarlejn je bila vidno uznemirena, a samo je potvrdila svoj datum rođenja i kućnu adresu. Njeno emotivno stanje dodatno je naglasilo ozbiljnost optužbi koje su usmerene ka njoj.

- Policajci su prisustvovali i petomesečna devojčica je odvezena u bolnicu kolima hitne pomoći radi hitne pomoći, ali je ubrzo kasnije proglašena mrtvom. Otvorena je scena za forenzičko ispitivanje i detektivi iz Uprave za ubistva Zapadnog Jorkšira i Glavni istražni tim vode istragu - navodi se u saopštenju policije.


Policija Zapadnog Jorkšira je dobila poziv od žene koja je prijavila da je pronašla bebu u teškom stanju u delu parka na raskrsnici Clarendon Road-a i Moorland Road-a. Hitni lekari su odmah intervenisali i prevezli bebu u bolnicu, ali je nažalost, petomesečna devojčica ubrzo proglašena mrtvom.

Otvorena je istraga za forenzičko ispitivanje, a detektivi iz Uprave za ubistva Zapadnog Jorkšira i Glavnog istražnog tima vode istragu. Detaljno ispitivanje i forenzička analiza će biti ključni u procesu utvrđivanja tačnih okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Ovo je tragičan slučaj koji je potresao lokalnu zajednicu, a istraga će nastaviti da baci svetlo na ovaj tužan događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading