LEPE VESTI STIGLE I IZ SUBOTICE, ROĐENA PRVA BEBA U OVOJ GODINI! Tokom prethodne nedelje, na svet došlo čak 17 mališana u ovom gradu

Autor: D.B.

Vesti

03.01.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti!

LEPE VESTI STIGLE I IZ SUBOTICE, ROĐENA PRVA BEBA U OVOJ GODINI! Tokom prethodne nedelje, na svet došlo čak 17 mališana u ovom gradu

Foto: Shutterstock

U porodilištu Opšte bolnice Subotica zabeležen je prvi porođaj u 2022. godini, donoseći radost i sreću u novu godinu. Dečak je stigao tačno u 8:40 časova, merajući 50 cm i težak 3.400 grama. Ova prva beba u gradu je deo skoro pa prazničnog "buma" u porodilištu, gde je tokom prethodne sedmice došlo na svet ukupno 17 beba, kako prenosi Subotica.com.

Radostan početak godine za 17 porodica

Uz osmeh na licu, porodilište Opšte bolnice Subotica je proslavilo dolazak 17 novih članova u svoje redove tokom poslednje sedmice decembra. Među njima se nalazi 12 dečaka i 5 devojčica, a prva beba u 2022. godini je, naravno, dečak čiji su roditelji dobili poseban razlog za slavlje.

Beba i mama su dobro

Iz porodilišta stižu dobre vesti - kako za novu mamu, tako i za malog dečaka. Iako je početak godine uvek uzbudljiv, sa sobom nosi i određenu dozu stresa, ali je ohrabrujuće znati da su i mama i beba dobro. Ovo je svakako divan način da započnu svoje putovanje u zajednički život izvan bolnice.

Novi početak, novi život

Dolazak ovih beba označava ne samo radost za njihove porodice, već i početak novog poglavlja u njihovim životima. Sa svakim novim bićem, svet postaje bogatiji za jedno malo čudo, noseći sa sobom nadu i ljubav za budućnost. Subotica je sada bogatija za 17 novih članova, spremnih da ispune svoje porodice ljubavlju i smehom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading