SKANDAL POTRESA PARLAMENT: Političar uhapšen zbog optužbi za SILOVANJE i posedovanje nedozvoljenih supstanci

Autor:

Svet

26.10.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska politička scena potresena je novim skandalom!

SKANDAL POTRESA PARLAMENT: Političar uhapšen zbog optužbi za SILOVANJE i posedovanje nedozvoljenih supstanci

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najpoznatijih konzervativnih poslanika britanskog parlamenta uhapšen je zbog ozbiljnih optužbi za silovanje, saznaje ekskluzivno "The Sun". Iako ime političara nije objavljeno iz pravnih razloga, poznato je da je on juče saslušan od strane policije.

Ali to nije sve! Ovaj visoko rangirani političar takođe se suočava sa optužbama za posedovanje nedozvoljenih supstanci. Ova senzacionalna priča predstavlja još jedan udarac za vodećeg političara Rišija Sunaka i njegovu Konzervativnu partiju, koja je već pogođena nizom skandala.

Podsetimo, prošle nedelje, bivši zamenik Kris Pinčer je smenjen sa funkcije nakon što je "The Sun" otkrio da je pipkao nekoga u privatnom klubu Torijevaca.

A juče je bivši ministar Torijevaca Piter Boun suspendovan iz Donjeg doma na šest nedelja zbog optužbi za maltretiranje i seksualno maltretiranje jednog člana osoblja. Postoji čak mogućnost da bude razrešen kao poslanik ukoliko se 10% birača u njegovoj izbornoj jedinici Velingboro potpiše peticiju protiv njega, što bi dovelo do raspisivanja dopunskih izbora za njegovo mesto.


Ovi skandali ne prestaju! Još jedan poslanik Torijevaca trenutno se nalazi na kauciji zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, iako on tvrdi da je nevin. Važno je napomenuti da najnovije optužbe ne povezuju ni jednog od ova tri muškarca, kako prenosi "The Sun".

Ova afera dodatno potresa političku scenu u Velikoj Britaniji, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje nove informacije i razvoj situacije. Imena ključnih aktera ove priče su Riši Sunak, Kris Pinčer, Piter Boun i političar čije ime nije objavljeno. Ključne reči koje opisuju ovaj tekst su: politički skandal, optužbe za silovanje, posedovanje nedozvoljenih supstanci, Konzervativna partija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading