POZNATI DOKTOR SKOVAO PLAN I UBIO ŽENU! Pao kad je pokušao da osujeti obdukciju! SVE U POČETKU DELOVALO KAO PRIRODNA SMRT, A EVO KAKO JE POKUŠAO DA ISKORISTI STRUČNOST!

Autor:

Svet

25.10.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je krenulo 20. avgusta, kada je Beti Bouman primljena u bolnicu sa simptomima koji su inicijalno ukazivali na trovanje hranom.

POZNATI DOKTOR SKOVAO PLAN I UBIO ŽENU! Pao kad je pokušao da osujeti obdukciju! SVE U POČETKU DELOVALO KAO PRIRODNA SMRT, A EVO KAKO JE POKUŠAO DA ISKORISTI STRUČNOST!

Foto: Go fund Me

Doktor Konor Bouman (30) optužen je da je ubio svoju ženu Beti (32), inače, farmaceutskinju po struci. Slučaj je izazazvao zaprepašćenje u Ročesteru, gde je mladi par živeo, nakon što su otkriveni jezivi detalji smrti mlade žene.

Sve je krenulo 20. avgusta, kada je Beti Bouman primljena u bolnicu sa simptomima koji su inicijalno ukazivali na trovanje hranom. Nažalost, njeni zdravstveni problemi su se naglo pogoršali. Kod Beti su se razvile ozbiljne komplikacije, uključujući probleme sa srcem, zadržavanje tečnosti u plućima i otkazivanje organa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

konor Bouman

 

Nakon njene smrti, sumnjivi potezi doktora Boumana su privukli pažnju istražitelja. Pokušao je spreči obdukciju, tvrdeći da je njegova supruga patila od retke bolesti. Međutim, istraga je otkrila da je Beti umrla zbog toksičnog dejstva kolhicina, leka koji se obično koristi za lečenje gihta. Iako je lek pronađen u uzorcima njene krvi i urina, giht joj nikada nije dijagnostifikovan.

Još šokantnije, istražitelji su otkrili da je Bouman šest dana pre hospitalizacije svoje supruge, na osnovu njene telesne mase, namerno odredio smrtonosnu dozu kolhicina. On je, inače, kao specijalista za otrove i istraživao kolhicin.

Prema policijskim izveštajima, dan pre nego što je preminula, Beti Bouman je navodno izjavila da je pila kod kuće sa suprugom i da se probudila u lošem zdravstvenom stanju sledećeg jutra.

Policija je saznala da su njih dvoje imali finansijske i bračne probleme, a Bouman je, u slučaju njene smrti, trebalo da nasledi oko 500.000 dolara životnog osiguranja. Vlasti su takođe pronašle priznanicu za bankovni depozit od 450.000 dolara u njegovoj kući.

Doktor Konor Bouman će se pojaviti na sudu 1. novembra.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading