NAĐENA VEZANA ZA KREVET, GOLA I OBRIJANE GLAVE! Muškarac 12 godina držao suprugu u zatočeništvu! NEZAPAMĆEN SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA!

Autor:

Svet

08.08.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je u teškom stanju i sa prelomima obe noge je prebačena u bolnicu.

NAĐENA VEZANA ZA KREVET, GOLA I OBRIJANE GLAVE! Muškarac 12 godina držao suprugu u zatočeništvu! NEZAPAMĆEN SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA!

Foto: Tanjug/AP

Muškarac iz Nemačke uhapšen je jer je 12 godina državo ženu u zatočeništvu u Francuskoj nedaleko od granice sa Nemačkom. Ona je pronađena u sobi ograđenoj metalnom žicom potpuno gola i obrijane glave. Muškarac 55) se sumnjiči za otmicu, silovanje i mučenje! Naavodno je uspela da pozove policiju usred noći.

Žena je u teškom stanju i sa prelomima obe noge je prebačena u bolnicu.

- Nađena je vezana za krevet, obrijane glave i u ranama. Pozvala je usred noći i objasnila da je u kući koju je delila sa surugom od 2012. godine - isaopštila je policija.

Nakon pregleda, lokalni tužilac Olivije Glejdi je opisao njeno zdravlje kao "loše", nakon čega je dodao da je u kući nađeno i 9 mačaka.

Republika

Foto: Shutterstock

Zlostavljanje, Ilustracija

 

On je umanjio izveštaje u francuskim medijima da se u stanu nalaze metalne šipke koje su korišćene za zatvaranje supruge, rekavši da su oni zapravo bili tamo kako bi osigurali da mačke ne pobegnu.

Policija je saopštila da je spavaća soba u kojoj je pronađena žena zatvorena metalnom žicom u rezidenciji blizu granice sa Nemačkom, dok je zatočena žena nađena polugola sa obrijanom glavom.

Gledi je takođe rekao da nije bilo tragova krvi ili nasilja kada je policija pronašla ženu, što je u suprotnosti sa ranijim izveštajima, kao i da mu je uhapšeni muškarac rekao da mu žena boluje od neodređene bolesti.

Nemački list Bild intervjuisao je komšije, koji su rekli da im je muškarac rekao da njegova žena ima rak i da je "vrištala od bola zbog svoje bolesti".

Komšinici Ališa rekla je "AFP-u" da gospođa nikada nije izašla iz kuće. Iako je čula krike, mislila je da ih je izazvala bolest, dok je supruga opisala kao "vrlo učtivog čoveka".

Erika, druga svedokinja koja živi u obližnjoj ulici, rekla je da je poslednji put videla ženu „pre možda 10 godina“ i pomislila „možda je umrla ili se odselila“.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading