KRENULI U HRVATSKU NA ODMOR, ZAVRŠILI U NEMAČKOJ! Porodica iz Austrije se pet sati vozila u pogrešnom smeru, a evo i kako su to uspeli!

Autor:

Hronika

10.07.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su uneli Salcburg u navigacioni uređaj u svom automobilu, očigledno su odabrali pogrešno mesto istog imena, opštinu Salcburg u Vestervaldu. Zbog toga se porodica iz Austrije uputila u potpuno suprotnom smeru od njihove destinacije za odmor.

KRENULI U HRVATSKU NA ODMOR, ZAVRŠILI U NEMAČKOJ! Porodica iz Austrije se pet sati vozila u pogrešnom smeru, a evo i kako su to uspeli!

Foto: Photo by Dan Gold on Unsplash

vozač

Porodica iz Austrije se pet sati vozila u pogrešnom smeru zbog navigacije. Na kraju je familija za pomoć zamolila policiju. Porodica je, kako navode nemački mediji, umesto u Hrvatskoj završila u Nemačkoj.

Naime, porodica iz Austrije, htela je otići na odmor u Zagreb u Hrvatsku. Planirali su se zaustaviti u Salcburgu u Austriji, prenose "Nezavisne".

Ali, kada su uneli Salcburg u navigacioni uređaj u svom automobilu, očigledno su odabrali pogrešno mesto istog imena: opštinu Salcburg u Vestervaldu.

Zbog toga se porodica iz Austrije uputila u potpuno suprotnom smeru od njihove destinacije za odmor.

Tek nakon otprilike 500 kilometara oni su se zaustavili u Falačkom-Porajnju u Nemačkoj.

U očaju, porodica je kontaktirala policijsku upravu u Montabauru, prenosi "Fenix-Magazin".

Policajci su im namestili navigacioni sistem ispravno i poželeli im ugodan odmor nakon nenamernog obilaska.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading