DVA PUTINA! JEDAN U MOSKVI, DRUGI U DAGESTANU: Društvene mreže GORE, samo za 10 sati predsednik Rusije se TRANSFORMISAO! Da li je ponovo koristio DVOJNIKA?

Autor:

Svet

29.06.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne jenjavaju glasine da se, ruski predsednik redovno služi dvojnicima.

DVA PUTINA! JEDAN U MOSKVI, DRUGI U DAGESTANU: Društvene mreže GORE, samo za 10 sati predsednik Rusije se TRANSFORMISAO! Da li je ponovo koristio DVOJNIKA?

Foto: Twitter

Na Tviteru se posle posete Putina gradu Derbentu u Dagestanu, pojavila tvrdnja da je u putanju dvojnik. 

 

"Dva Putina a razlika je 10 sati", piše u Tvitu, i time se još jednom sugeriše da predsednik Rusije nije mrdnuo iz Kremlja.

 

Posmatrači ukazuju na promenljivu pojavu ruskog predsednika tokom godina kao mogući dokaz da on koristi dvojnika, koji se navodni pojavljuje umesto njega na dešavanjima na koja ili ne želi da ide ili smatra da su previše rizična. 

 

Ukrajinci neprestano tvrde da Putin ima dvojnike, a da za sada nije poznat njihov tačan broj. Prema pisanju ukrajinskih medija, ovi podaci se pažljivo kriju i predstavljaju državnu tajnu. Navodno, ni u Kremlju nisu poznati svi Putinove dvojnici, takve informacije imaju samo ljudi od poverenja oko ruskog predsednika, a u medijima se pominjao broj od tri dvojnika.

 

Republika

Foto: prinskirin/tviter

 

 

Kada je Putin u martu posetio Mariupolje, društvene mreže su eksplodirale, a uveliko se pisalo da je umesto Putina u poseti bio njegov dvojnik.

Navodno je na snimcima iz grada stručnjak primetio razlike u Putinovoj pojavi, poput izbočine na njegovoj ušnoj resici, mladeža ili bora koje se „stalno menjaju“.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading