RUSI DEMANTOVALI DA JE PUTIN NAPUSTIO MOSKVU! Medvedev poručio: Nije se EVAKUISAO

Autor:

Svet

24.06.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je ranije da se ruski predsednik Vladimir Putin nalazi u svojoj kancelariji u Kremlju gde radi kao i obično.

RUSI DEMANTOVALI DA JE PUTIN NAPUSTIO MOSKVU! Medvedev poručio: Nije se EVAKUISAO

Foto: Tanjug/AP

Iz kabineta Dmitrija Medvedeva, zamenika predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije, danas su demantovani navodi o njegovoj "evakuaciji" koji su se pojavili na društvenim mrežama i poručeno da nekadašnji ruski predsednik i premijer nije napustio Moskovsku oblast.

- Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, njegovi pomoćnici i sekretarijat su na svojim radnim mestima i obavljaju zaduženja - prenosi Tas izjavu Olega Osipova, pomoćnika Medvedeva.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je ranije da se ruski predsednik Vladimir Putin nalazi u svojoj kancelariji u Kremlju gde radi kao i obično, dok je Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog Ministarstva unutrašnjih poslova, na Tviteru napisao da je "Putinov predsednički avion navodno odleteo iz Moskve za Sankt Peterburg".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading