POGINULA UKRAJINSKA NOVINARKA: Ubijena u ruskom napadu u blizini Kijeva!

Autor:

Svet

15.03.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U napadu u kome je ranjen novinar "Foks Njuza" Bendžamin Hol i poginuo kamerman Pijer Zakrzevski, poginula je i mlada ukrajinska novinarka Oleksandra Kavšinova.

POGINULA UKRAJINSKA NOVINARKA: Ubijena u ruskom napadu u blizini Kijeva!

Foto: Twitter/Foxyonat

Kako navodi Skaj njuz, Kavšinova je imala samo 24 godine i radila je sa Holom od početka rata u Ukrajini.

U jučerašnjem napadu u blizini Kijeva izgubili smo jednu prelepu, hrabru ženu Oleksandru Kavšinovu Sašu. Volela je muziku i bila je smešna i dobra. Imala je 24 godine. Proteklih mesec dana radila je zajedno sa našim timom i odradila fenomenalan posao - piše na Tviteru producentkinja "Foks njuza".

 

 

Podsetimo,Suzan Skot, izvršna direktorka "Foks njuza" saopštila je da je Pjer poginuo u blizini Kijeva, u Gorenki.

Pjer je juče bio sa Bendžaminom Holom na prikupljanju vesti kada je njihovo vozilo pogodila nadolazeća vatra. Pjer je bio fotograf iz ratne zone koji je pokrivao skoro svaku međunarodnu priču za Foks njuz od Iraka preko Avganistana do Sirije tokom svog dugog rada sa nama. Njegova strast i talenat kao novinara bili su bez premca. Sa sedištem u Londonu, Pjer je radio u Ukrajini od februara - rekla je Skot.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading