TO JE TA ČUVENA NOVAKOVA NADMENOST! Kako je samo smeo da uradi NEŠTO OVAKO? (VIDEO)

Autor:

Sport

17.01.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko Novaka je gotova, uspeli su da najvećeg tenisera svih vremena izbace sa turnira birokratijom i politikom, pa ipak ostaje jedna nejasnoća, kako su mogli da ovakvog čoveka nazovu NADMENIM.

TO JE TA ČUVENA NOVAKOVA NADMENOST! Kako je samo smeo da uradi NEŠTO OVAKO? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Dok emocije zbog načinjene nepravde polako jenjavaju, dok sumiramo šta je sve Novak u poslednjih desetak dana preživeo, za šta je sve oklevetan i napadnut, ne možemo a da se ne osvrnemo na samo jedan od mnogih humanih gestova našeg asa u kome je pokazao svu svoju veličinu, empatiju i prizemnost.

Snimak zabeležen upravo u Australiji, 2017. godine upravo pred početak Australijan opena, poništava sve njihove lažne osude i klevete. Optužiti čoveka koji je nebrojeno puta dokazao humanost, koji se nikada ni prema kome nije poneo drsko i bezobrazno da je nadmen, to je svojevrsna zamena teza, laž i razgraničenje zdravog razuma.

Ti Novače nastavi da radiš ono što najbolje znaš, na ponos čitave nacije, a oni...

Oni nisu vredni daljeg spomena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading