NOVAK SE VEĆ OPROSTIO OD FEDERERA: On je IKONA, zaslužuje dostojan ispraćaj!

Autor:

Sport

18.11.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski svet se polako navikava na igru bez Rodžera Federera, koji je saopštio da neće učestvovati na predstojećem Australijan openu. Ova vest je potresla mnoge njegove fanove a tim povodom se oglasio i prvi reket sveta Novak Đoković.

NOVAK SE VEĆ OPROSTIO OD FEDERERA: On je IKONA, zaslužuje dostojan ispraćaj!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Novak se, nakon pobede nad Rusom Andrejom Rubljevim u Torinu na završnom Mastersu,  osvrnuo na sve izvesniji kraj karijee švajcarskog tenisera Rodžera Federera.

- Jasno je da je Rodžer ikona našeg sporta i da ga ljudi širom sveta vole. Uživaju da ga gledaju kako igra, kako je prisutan... Važan je za tenis, van terena i na njemu. Za dobrobit sporta, nadam se da ćemo da ga vidimo još malo da igra. Znate, siguran sam da ne želi da završi karijeru na ovaj način. Mislim da će da pokuša, barem da ima taj poslednji pokušaj. Nisam siguran kakva je njegova povreda, ali znam da poslednjih godina ima problema sa kolenom - rekao je Novak Đoković i dodao:

- Mislim da je, zbog svega što je ostvario i pružio ovom sportu, zaslužio da igra i da ima pravi ispraćaj. Ako mu njegova povreda ne bude dozvoljavala da češće igra na turnirima - naglasio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading