ĐOKOVIĆ PREGAZIO RUDA: Novak "trokirao" pa ubacio u šestu brzinu (VIDEO)

Autor:

Sport

15.11.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković upisao je prvu pobedu na završnom Masters turniru u Torinu. Prvi reket sveta je nakon jednog sata i 32 minuta savladao mladog Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0, u setovima 7:6, 6:2.

ĐOKOVIĆ PREGAZIO RUDA: Novak "trokirao" pa ubacio u šestu brzinu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak je nešto slabije otvorio ovaj meč. Ispustio je odmah svoj servis i dozvolio Rudu da ostvari brejk na otvaranju ovog meča. 

Mučio se Novak na servis Norvežanina koji je dosta agresivno igrao i čak u pojedinim trenucim diktirao tempo poena. 

Ipak, Đoković je useo da oduzme servis Rudu ali i da propusti dve set lopte, da bi mladi Karsper to iskoristio i meč uveo u taj-brejk, u kojem je Đoković pokazao više fizičke spreme, što mu je i donelo osvajanje prvog seta. 

Osim uzbudljivog seta i taj-brejka, set će ostati upamćen i po tome što je Novak imao dosta problema sa proklizavanjem na terenu. U jednom trenutku se čak, usred, poena, našao na zemlji ali se odmah pridigao i nastavio sa igrom što je izazvalo veliki aplauz namenjen najboljem teniseru sveta. 

 

 

Kao da je Rud izgubio svu snagu u prvom setu, te je u drugi ušao dosta dekoncentrisanije. Dozvoljavao je Novaku lake poene, koje su srpskom teniseru doneli i dva brejka prednosti. 

Pri rezultatu 5:1, Rud je na kratko prekinuo seriju Đokovića, ovojivši svoj servis gem ali već u narednom nije imao nikakav odgovor na sjajne servise Novaka Đokovića, koji je iskoristio drugu meč loptu. 

 

 

Srpski teniser naredni meč igra u sredu (17.11), ostaje da se vidi sa kim. Da li će na megdan najboljeg na svetu izaći Stefanos Cicipas ili Andrej Rubljov. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading