ĐOKOVIĆ IMAO TEŠKIH PROBLEMA SA DISANJEM: Meč je morao da bude prekinut!

Autor:

Sport

15.11.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Torinu gde ga, od 14 časova. očekuje prvi meč "zelene" grupe na završnom Mastersu ATP tura. Prvog reketa sveta je nedavno u jedno intervjuu spomenuo španski teniser Pablo Anduhar, koji je ispričao anegdotu iz dečačkih dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, radi se o periodu kada su obojica imali 16, odnosno, 15 godina i situaciji sa jednog juniorskog turnira u Belgiji.

- Prvi put kad sam igrao protiv Novaka, ja sam imao 16 godina, on je imao 15 i to je bilo u Belgiji. Izgubio sam polufinale od njega. Igrali smo treći set i počeo je da ima problema sa disanjem. Izgubio sam sa 6:4 i pomislio sam u sebi ‘sj**ao me je’. Zaustavili smo igru na 15 minuta, nije bilo dobro - ispričao je Anduhar za portal "We love tennis".

Međutim, već sledeće sedmice ponovo su se susreli a Anduhar je uspeo da slavi.

- Sledeće nedelje smo igrali opet i pobedio sam ga 7:6 u trećem setu, sa osam ili devet meč lopti. Od tog meča smo u dobrim odnosima. Kad sam ja pobedio, on mi je prišao, zagrlio me i naterao da promenim mišljenje o njemu - otkrio je Anduhar.

U seniorskim danima, ova dvojica tenisera susrela su se dva puta i u oba slučaja je Srbin bio pobednik, u Umagu 2007. i Indijan Velsu 2012. godine.

Anduhar je trenutno 88. teniser sveta, dok će Đoković sedmu godinu u karijeri završiti na prvom mestu ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading