Od proseka napravila šampiona: BUGARSKI TENISER SE PREPORODIO SA PRELEPOM NIKOL!

Autor:

Sport

21.11.2017

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta žena može da učini od čoveka, najbolje se vidi na primeru bugarskog tenisera Grigora Dimitrova. Doskora 40. teniser sveta na ATP listi doživeo je pravu renesansu u karijeri, pošto je ušao među 10 najboljih igrača sveta, a šlag na tortu bilo je osvajanje Mastersa u Londonu za vikend pobedom nad Davidom Gofanom u finalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prelepa Nikol je od Dimitrova napravila pravu zver

Bugarski teniser Grigor Dimitrov (26), tu nema nikakve sumnje, sija od sreće, što na terenu, što van njega. Naime, u finalu londonskog Mastersa u nedelju je pobedio Belgijanca Davida Gofana 7:5, 4:6 i 6:3 i tako postao prvi debitant nakon Aleksa Koreje koji je u prvom nastupu odmah osvojio završni Masters.

Grigor je na ovaj način osvojio 1500 bodova što ga je gurnulo na treću poziciju ATP tabele, a zaradio je i maksimalnu nagradu od 2,5 miliona dolara.

Međutim, šta je pozadina ovog uspeha Dimitrova na teniskom terenu. Rad, treninzi, odricanje? Dobro, i tu leži razlog, ali čini se da Grigoru dodatnu snagu daje njegova izabranica srca, atraktivan Nikol Šerzinger.

Prelepe američka pevačica i glumica se zabavlja sa Bugarinom od početka 2016. i to je jedan od velikih razloga zašto je Dimitrov toliko uznapredovao. Uz to, Grigor je poznat kao veliki zavodnik među kolegama teniserima - pre Nikol zabavljao se i sa Marijom Šarapovom.

Nikol je pre ovoga imala vezu sa F1 vladarom Luisom Hamiltonom. Ta žena stvarno zna da prepozna pobednika, a Dimitrov je, u to više  nema sumnje, trenutno na sedmom nebu.

 

About last night...

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Nov 12, 2017 at 10:06am PST

 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Aug 15, 2016 at 2:57am PDT

 

From Russia with Love ?

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Mar 18, 2017 at 8:49pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading