Đoković odbrusio novinaru na "škakljivo" pitanje: Možda se bolje nosimo sa koronavirusom!

Autor:

Sport

12.06.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da ne mogu da se porede situacije u Srbiji i u ostalim zemljama sveta što se koronavirusa tiče, kao i da se pri organizaciji turnira držao mera koje je Vlada propisala.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Nemački novinar pitao je Ðokovića kako gleda na to što se mnogi čude da se u Srbiji igra tenis.

- Definitivno su drugačije okolnosti, to svi osećamo. U Srbiji su drugačije mere u odnosu na SAD i Veliku Britaniju. Teško pricati o nekom internacionalnom standardu i šta bi uopšte bio internacionalni standard? Mi u regionu imamo solidan uspeh sa korona virusom. Mnogo života je izgubljeno i žasno je šta se desilo, ali život mora da nastavi da ide dalje. Možda se neke zemlje bolje nose nego druge u ovoj situaciji- rekao je Ðoković.

Najbolji teniser sveta istakao je da je cela ideja u vezi sa organizacijom turnira bila njegov san.


- Teniski savez Srbije, kao i Hrvatske, svi su uložili napore da se održzi turnir. Važno je sagledati situaciju sa svih strana. Različiti su uglovi za kritiku, ja sam se držao stvari koje je naša Vlada rekla i propisala. Iskoristili smo priliku, možda ce neki reći da je ovo riskantno i opasno, ali jasno je da su drugačije stvari ovde nego u Sinsinatiju- naveo je Ðoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading