Nadal je malo nervozan: Pitali ga o Novaku, on pobesneo!

Autor:

Sport

13.05.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal nije opterećen što do sada nije osvojio nijednu titulu ove sezone, pošto smatra da nije igrao dovoljno dobro da bi pobeđivao. Španac ne može da ukrsti reket sa prvim teniserom sveta, Novakom Đokovićem, nije mu se dopalo pitanje novinara o Srbinu.

RepublikaFoto: Ap photo
Drugi reket sveta

Nadal je posle poraza u polufinalu Madrida, doputovao u Rim, gde će braniti titulu.

Španac još nije osvojio nijedan trofej ove sezone. Poslednji put kada do maja nije osvojio nijedan trofej bila je daleka 2004. godina.

- Osećam se dobro. Istina je da nikada nisam stizao u Rim bez ijedne titule na šljaci, ali se na primer sada osećam mnogo bolje nego recimo 2015, kada sam trijumfovao u Buenos Ajresu. Nekada titula nije odraz forme. Nisam igrao dovoljno dobro da bih pobeđivao. Mada, ne mislim ni da sam igrao loše. Mislim da neke mečeve ne bih izgubio da sam bio na svom nivou, ali to je tenis, od svih mečeva koje sam izgubio ove sezone zaslužio sam sve, osim možda onog od Kirjosa u Akapulku- rekao je Nadal u Rimu.

Upitan je da li i dalje ima probleme sa stomačnim virusom, na koji se žalio pred početak turnira u Madridu.

RepublikaFoto: twitter.com/Wimbledon

- Osećam se vrlo dobro, zaista. Mogao sam da spavam, imao sam slobodan dan kako bih se odmorio i srećan sam došao u Rim. Imaću trening večeras i videću da li ću biti spreman da se takmičim na najvišem nivou- rekeao je drugi reket sveta.

S obzirom na to da je Novak Đoković osvojio titulu u Madridu, pitali su novinari "kralja šljake" je li Srbin favorit i u Rimu, a ovo pitanje se nije baš dopalo Nadalu.

- Uvek me pitate isto. Novak je odličan igrač, veliki borac. Drago mi je što sam imao priliku da sa njim i Rodžerom podelim neke istorijske momente ovog sporta- rekao je Nadal.

Prvi rival Nadalu biće pobednik duela Šardi - Gaske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading