Kritikovao je Noleta, a sada je uplašio rivale

Autor:

Sport

22.11.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mats Vilander je nekada bio najveći kritičar našeg Novaka Đokovića, ipak, vremenom se sve to promenilo. Sada je legendarni as poslao poruku koja će baš zabrinuti Noletove rivale.

- Novak je osvojio dva grend slema ove sezone, Vimbldon i US open, ali i dalje nije na onom nivou od pre nekoliko godina. Mislim da će u sledećem periodu dodatno unaprediti svoj tenis i verovatno, u sledećih 12 meseci, igrati bolje nego što je ikada igrao - rekao je Vilander.

Jonas Bjorkman ima slično mišljenje.

- Mislim da je pred njim budućnost i najbolji tenis! Način na koji je ukrotio servis Džona Iznera je bio impresivan i kada uspevate tako da vraćate servise protivnika, a svoje gemove lagodno kontrolišete, stvarate strašan pritisak na druge momke koji znaju da uopšte neće dobijate lake poene protiv vas - istakao je Bjorkman.

Novak je na odmoru, puni baterije za novu sezonu, a jedno je Srbin će dati sve od sebe da bude još bolji iz meča u meč. Vilander je svoje rekao, sada je Nole na potezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading