Đurković obećava bolje dane: Želimo da u Hrvatskoj da napravimo uspeh

Autor: Tanjug

Sport

28.12.2017

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidar Đurković izjavio je da je 2017. godina bila teška i turbulenta za srpski rukomet, ali da je napravljen pomak i da u narednoj očekuje još bolje rezultate, već od Evropskog prvenstva za seniore u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Đurković i Nenadić

- Dugi niz obeležavamo dan kada je osnovan Savez. Godina je bila teška, turbulentna u svakom pogledu, ali napravili smo pomak. Plasmani na takmičenja seniora, seniorki i mlađih kategorija, ali hoćemo da idemo napred i budemo još bolji. Želimo uspeh u Hrvatskoj i dodatni napredak - rekao je Đurković u prostorijama RSS na tradicionalnom "Danu rukometa".

On je naveo da će država nastaviti da ulaže u rukomet kao do sada.

- Uz podršku države, odnosno omladine i sporta i Olimpijskog komiteta Srbije možemo dosta da uradimo. Pred nama je, uveren sam, uspešna godina.

Prema njegovim rečima velika stvar biće što će sledeće godina biti otvoren trenažni centar RSS i dvorana u Mionici.

- RSS će zaokružiti priču, napraviti celinu i dobiti dvoranu za treninge i igranje međunarodnih utakmica. Svi zajedno ujedinjeni možemo mnogo da uradimo za srpski rukomet u sledećoj godini.


Tradicionalnom "Danu rukometa" prisustvovali su predstavnici OKS na čelu sa predstavnikom Božidarom Maljkovićem koji je dobio specijalnu plaketu RSS, kao i predstavnici Auto-moto saveza Srbije, takođe lauerati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading