OPTIMIZAM KAPITENA: Biće teško, ali ćemo se vratiti i izboriti sa problemima!

Autor:

Sport

20.01.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon gotovo pune tri nedelje, košarkaši Crvene zvezde odigraće takmičarski susret. U petak 21. januara, crveno-beli gostuju u Lionu, ekipi ASVEL-a.

OPTIMIZAM KAPITENA: Biće teško, ali ćemo se vratiti i izboriti sa problemima!

Foto: Tanjug

Pred put u Francusku medijima se obratio kapiten crveno-belog košarkaškog tima Branko Lazić:

– Dobro sam, počeli smo da treniramo malo, da se vraćamo u trenažni proces i formu. Nije lako posle sedam dana ležanja, ali mislim da kako vreme bude odmicalo da ćemo se vratiti na onaj period pre korone - istakao je Lazić.

On je prokomentarisao i pauzu na kojoj su bili crveno-beli zbog virusa.

– Biće teško jer samo sedam dana imali bukvalno strogo mirovanje čak i pored toga što smo bili bez simptoma. Ipak smo morali da mirujemo i nije bilo govora ni o treningu kod kuće, ni ovako i zaista je izuzetno teško posle sedam dana ležanja vratiti se u takmičarski ritam, ali mislim šta da radimo, trenutno je takva situacija svuda i moramo na to da se naviknemo. Bilo je tako i prošle godine i ove, ali mislim da ćemo uspeti da se vratimo i da se izborimo sa svim problemima na kraju - rekao je Lazić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading