OBRADOVIĆ ZABRINUT UPRKOS POBEDI! Igrači moraju da shvate neke stvari!

Autor:

Sport

15.01.2022

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana posle velike drame uspeli su da stignu do pobede protiv Studentskog centra u Podgorici, iako to konačan rezultat možda na prvi pogled ne sugeriše.

OBRADOVIĆ ZABRINUT UPRKOS POBEDI! Igrači moraju da shvate neke stvari!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener Partizana, Željko Obradović nije bio najsrećniji posle današnje utakmice te je nakon meča izjavio sledeće:

- Pre svega da čestitam protivniku na izvanrednom meču i na kraju se završilo 10 razlike iako su oni veći deo meča vodili. Dobro smo odigrali poslednjih nekoliko minuta i zato smo dobili. Nismo igrali sa mnogo energije, nije bilo ni želje ni koncentracije.

- Dokaz je previše ofanzivnih skokova. One ničije lopte su uvek bile njihove, to pokazuje njihovu želju. Ne znam zašto smo tako igrali, možda je došlo do zamora. Imaćemo sada dva meča, prvo u utorak, pa četvrtak. Igrači moraju to da shvate - rekao je Obradović.

Pa ipak morao je i da bude zadovoljan rezultatom zbog mnogih kadrovskih problema:

- Mi smo u prednosti što imamo tu 'sreću' da tako kažem, da je više ljudi iz stručnog štaba zaraženo nego igrača. Zagorac i Dangubić su dobili negativne testove, Miletić je i dalje pozitivan, ostali su zdravo i dobro. Imamo testove na svaka dva dana. Ovo je vreme takvo kakvo je. Imali smo sreću da nemamo mnogo takvih igrača i to nam je omogućilo da treniramo i igramo. Imam želju da se svi oporave, pričam o svim timovima, da se ABA liga nastavi. Svima želim da se što pre vrate i da se sve nastavi normalnim tokom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading