CRVENA ZVEZDA KROJI SUDBINU PARTIZANU I U ABA LIGI! Crveno-beli se SVE PITALI u Evroligi, a onda su umešali prste i na Jadranu

Autor:

Sport

12.04.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nemoćni, ne preostaje im ništa drugo nego da se povinuju.

CRVENA ZVEZDA KROJI SUDBINU PARTIZANU I U ABA LIGI! Crveno-beli se SVE PITALI u Evroligi, a onda su umešali prste i na Jadranu

Foto: ST/Vladimir Lukić

Košarkaši Partizana, iako su govorili drugačije, sigurno su verovali da Crvena zvezda može da pobedi Efes u gostima i pošalje ih u plej-in Evrolige. Međutim, porazom u Istanbulu sa čak 100:55 crveno-beli jesu poslali večitog rivala na teren u doigravanju, ali u AdmiralBet ABA ligi.

Naime, regionalno košarkaško takmičenje objavilo je pre nekoliko dana raspored četvrtfinalnih utakmica, obavezne dve dok će se za treću videti naknadno ako bude potrebna, ali ne i termin prvog meča između drugoplasiranog Partizana i sedmolpasirane Igokee. Crno-beli su čekali da vide da li će se plasirati u plej-in, a kako je sudija odsvirao kraj u Istanbulu AdmiralBet liga je donela odluku kada će se igrati prvi meč četvrtfinalne serije.

Republika

Foto: ABA liga

Duel Partizana i Igokee

Beograđani i Aleksandrovčani će na teren u sredu 17. aprila sa početkom u 18.30 časova, a meč se igra u Areni. Drugi meč zakazan je za nedjelju (21. april) od 18.00 časova u Laktašima, a ukoliko rezultat u pobedama nakon te dve utakmice bude 1:1, igraće se majstorica, 28. aprila, ponovo u Beogradu.

Što se ostali parova tiče, prva runda plej-ofa startuje već u subotu, kada će Budućnost na svom terenu dočekati ekipu Zadra. Drugi susret je na programu u Hrvatskoj narednog petka, majstorica u Podgorici 27. aprila.

Zvezda će u ponedeljak na svom terenu dočekati Studentski centar, dok je drugi susret u Crnoj Gori 22. aprila, a potencijalna majstorica 26. aprila. Prednost domaćeg terena imaće i Mega koja će, takođe u ponedeljak, odmeriti snage sa Cedevitom Olimpijom, revanš je 21. aprila, a potencijalni treći meč 27. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading