TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR BENČINA OTKRILI POL TREĆEG DETETA, pa svoju ljubav prikazali u brojkama!

Autor:

Zabava

12.04.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica blista u trudnoći, a ponosni tata ne može da dočeka novog člana porodice.

TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR BENČINA OTKRILI POL TREĆEG DETETA, pa svoju ljubav prikazali u brojkama!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju treće dete, a sada je otkriven i pol. Posle ćerkice Staše i sina Lazara u njihov dom stiže još jedan sinčić!

Lepa glumica je nedavno proslavila 35. rođendan i objavila vest da će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana, pa je na rođendanskoj torti slavne glumice pisalo: "1+1=3".

Oni su pre nekoliko dana saznali da čekaju drugog sina, a tu informaciju podelili su sa najbližim članovima porodice. 

 

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina su u braku od 2016. godine, a ćerku Stašu dobili su krajem iste godine. Tri godine kasnije, odnosno u avgustu 2019. godine, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana - dečaka Lazara. Koje ime su odabrali za drugog naslednika, još nije poznato.

Mediji saznaju da se glumački par preselio u novi stan, veći, kako bi svojim naslednicima obezbedili komfor, budući da ćerkica Staša ide u školu i potreban joj je prostor za učenje, gde će umiru raditi domaće zadatke.

Inače, Tamara je nedavno progovorila i o strahovima s kojima se suočava kao majka.

- Moje starije dete je krenulo u prvi razred i tu su bili strahovi. Nekako vrtić i taj period odrastanja kada su najviše s nama ste zapravo bezbrižni i nekako je do vas. Kada prepustite društvu i sistemu svoju decu, onda kreću pravi strahovi. Naravno da na kraju najvažniju ulogu odigraju porodica i vaspitanje, a da je lako, nije. Trenutno su to moji strahovi - izjavila je glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading