"Nije prijatno kad oca moraš da ZAVODIŠ I POLJUBIŠ, to je INCEST": Poznata glumica ŠOKIRALA detaljima o njenom poslu, morala je na OVAJ USLOV da pristane! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Dragičević iznela je šok detalje iz sveta glume!

"Nije prijatno kad oca moraš da ZAVODIŠ I POLJUBIŠ, to je INCEST": Poznata glumica ŠOKIRALA detaljima o njenom poslu, morala je na OVAJ USLOV da pristane! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Glumica Tamara Dragičević našla se u centru pažnje nakon što je u filmu “Toma” odlično odigrala ulogu pevačice Silvane Armenulić.

Ona je za to dobila sve pohvale, a u istom filmu je glumio i njen suprug Petar Benčina.

 

 

Čar našeg posla jeste to što nikad ne znamo šta je sledeće. U glumi najviše volim što ne znam šta je taj sledeći telefonski poziv i projekat koji ćemo raditi. Petar i ja pažljivo biramo uloge, ali bismo voleli da delimo kadar – rekla je Tamara o ovome.

 

 

Ipak, svoju prvu ulogu odigrala je u seriji “Miris kiše na Balkanu”, gde je imala priliku da snimi i prvu ljubavnu scenu. Njoj je partner bio njen profesor glume Dragan Petrović Pele, a jednom prilikom je istakla da joj je bilo neprijatno da to snimi.

 

 

Nije prijatno kad nekoga koga gledaš kao autoritet, oca, profesora treba da poljubiš i zavodiš. Jeste to sve gluma, zato smo mi i uradili te scene krajnje profesionalno i dobro, ali to ti dođe kao incest — govorila je glumica još 2014. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading