Otac Lee Kiš je VEČITA MISTERIJA, a devojke su ludele za njih: Bio je ŠMEKER Jugoslavije, a onda je odjednom NESTAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Lee Kiš bio je miljenik čitave Jugoslavije.

Otac Lee Kiš je VEČITA MISTERIJA, a devojke su ludele za njih: Bio je ŠMEKER Jugoslavije, a onda je odjednom NESTAO! (FOTO)

Foto: printscreen

Otac Lee Kiš, bio je Pavle Kiš, nekadašnja fudbalska zvezda bivše Jugoslavije. On je preminuo 2018. godine u 79. godini života, a voditeljka je i te kako bila vezana za njega.

Republika

Foto: printscreen

Lea Kiš emisija

 

Bio je velika zvezda, karijeru je započeo kao mlad, nastupajući za FK Partizan. Takođe, bio je deo  "Partizanovih beba" i odigrao je više od 50 mečeva za crno-bele. Kako prenosi "Hello" kasnije se otisnuo u svet i igrao još za nekoliko evropskih klubova, od kojih su najpoznatiji PSV Ajndhoven i Bajer Leverkuzen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

 

Voditeljka oca gotovo nikada nije spominjala u medijima, a jedna objava bila je izuzetak.

 

 

Šezdeset godina otkad su "Partizanove bebe" osvojile prvenstvo! Ponosna na mog tatu - napisala je Lea, povodom šest decenija otkad su čuvene "Partizanove bebe" osvojile prvenstvo Jugoslavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading