Ovo je Đokovićeva TAŠTA, kontroverzna Vera izaziva HAOS gde god da se pojavi: Otkriven odnos Novaka i Jelenine majke, jedan DETALJ je sve šokirao! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Novaka Đokovića i njegove tašte je napokon otkriven!

Ovo je Đokovićeva TAŠTA, kontroverzna Vera izaziva HAOS gde god da se pojavi: Otkriven odnos Novaka i Jelenine majke, jedan DETALJ je sve šokirao! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Vera Ristić, majka Jelene Đoković, i Miomir Ristić, otac supruge najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, veoma su ponosni na svoju naslednicu ne samo zbog činjenice da je ona bila najveća podrška uspesima slavnog sportiste, već i zbog njenih ličnih uspeha koje je pravila na polju digitalne i svake druge komunikacije i aktivnog rukovođenja Fondacijom koja nosi Novakovo ime. Dok je ta činjenica gotovo opšte poznata, zna se i kakvi su gotovo svi međuljudski odnosi u širokoj familiji Đoković-Ristić, naročito na relaciji između Jelene i Novakove majke Dijane Đoković jer je taj odnos izazivao najveću pažnju medija.

Međutim, verovatno je zbog velikog akcenta na toj liniji ostalo nedovoljno ispraćeno kakav su odnos tokom svih ovih godina izgradili majka Jelene Đoković i sam Novak. Da li je Vera Ristić nešto pritajenija tašta nego što Dijana Đoković nastoji da bude kao svekrva? Odgovor se u ovo malo dosadašnjih primera može pokazati kao potvrdan. Svuda se naglašava da je Vera uvek bila otvorena podrška ne samo rođenoj ćerki, već sasvim jednako i Novaku. Najbolji dokaz tome su njena brojna pojavljivanja na Noletovim mečevima gde ga je upravo majka Jelene Đoković bodrila iz prvih redova.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jelena i Novak Đoković

Majka Jelene Đoković, međutim, u Srbiji trpi i reputaciju nekoga ko je aktivno učestvovao u zagađenju ekološkog sistema naše zemlje kao žena koja se kao direktorka energetskih kompanija zalagala za izgradnju mini-hidroelektrana na našem podneblju. Jelena je nedavno osetila potrebu da se javno oglasi po ovom pitanju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković i Novak Đoković

Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo - navela je Novakova supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading