MUR NA RIBANJU KOD ŽELJKA! Amerikanac iznervirao Obradovića!

Autor:

Sport

06.11.2021

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su u sedmom kolu ABA lige ekipu FMP-a sa 74:69, a trener crno-belih se osvrnuo na izjavu Dalasa Mura koji je pre samog meča pecnuo "pantere".

Republika

Foto: KK Partizan.rs

Plej Partizana Dalas Mur

- Jutros sam reagovao na treningu, razgovarao sam sa Murom. Ukazao sam mu da ljudima iz FMP-a smeta njegova izjava. Rekao sam da treba da ode da se izvini, ali mi je on rekao da je već juče tokom dana razgovarao sa ljudima iz FMP-a. Otišao sam do ljudi iz Železnika da proverim da li ima problema, rekli su da je sve korektno. Pitao sam da li treba svi da izađemo zajedno, rekli su mi da ne treba, da je sve fer i korektno. Rekao sam da možemo i dvojica kolega zajedno da izađemo na meč, on je sjajan momak. To su pitanja na koja nemam odgovor, nadam se da ste videli moju reakciju. - objasnio je situaciju Obradović i stavio tačku na ovaj slučaj, uz podsećanje na njegove reči po dolasku u Partizan - da će raditi na smirivanju tenzija, što i radi.

- Nemam šta da pričam o tome. Rekao sam kada sam se vratio posle dosta vremena da radim kakav će biti način na koji se ponašam, da ću pokušati da utičem na stručni štab, igrače i navijače. Ja sam uvek želeo da se ponašam korektno… Ne čitam portale, ne volim to da radim, tako da sam bio iznenađen kada sam pročitao neku izjavu Mura. Inače gledam samo rezultate utakmice i statistiku, šta urade naši u NBA ligi, neki protivnici budući, tu se završava moje interesovanje za vesti na portalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading