LETE VARNICE PRED DERBI: Partizanov Amerikanac govorio o "maloj Crvenoj zvezdi"

Autor:

Sport

05.11.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Partizana, nakon sjajne pobede nad Huventudom u okviru Evrokupa, ovog vikenda očekuje nastavak regionalne ABA lige u kojoj, u okviru sedmog kola, dočekuju beogradski FMP.

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan

TIm Željka Obradovića će tako pokušati da nastavi niz bez poraza i u ovom takmičenju, dok će tim iz Železnika dati sve od sebe da ostane u vrhu tabele. 

Dovoljno je samo pogledati skor FMP-a koji pokazuje seriju od pet pobeda i jednog poraza da bi crno-beli u ovaj meč ušli maksimalno ozbiljno.

- FMP u veoma dobrom ritmu igra, pet pobeda i jedan poraz. Biće teška utakmica. Mislim da treba da imamo dobar pristup, jer su šuterski veoma dobri. Spremni smo. Odlična je atmosfera u ekipi. Iz utakmice u utaknmicu smo bolji i bolji, rastemo. Zadnja pobeda nam je dosta pomogla i imamo dosta toga da naučimo iz nje. Treba to preneti na sledeću utakmicu kao i svu energiju s kojom igramo na defanzivnoj strani - istakao je košarkaš Partizana Balša Koprivica.

Foto: Starsport

 

Takođe je svoje viđenje pred ovaj meč u "Pioniru" izneo i pomoćni trener crno-belih Bogdan Karaičić. 

- Moram da pohvalim Stefanovića kog znam i lično stvarno radi dobar posao, igraju u dobroj atmosferi. Imaju dobru hemiju, energiju, malo skraćeniju rotaciju i kolo vode dva plejmejkera, Nevels i Džons, ali su ekipa koja dolazi ovde sa jednom pozitivnom atmosferom i moramo da budemo na visini zadatka ako želimo da nastavimo niz pobeda - istakao je Karaičić i dodao: 

- Mi smo u nekom ritmu i nošeni ovom pobedom nad Huventudom. Nismo odigrali dobru utakmicu, ali smo na kraju uspeli da pobedimo, što na kraju razvija naš timski karakter i duh, tako da verujem da će nam to pomoći da nastavimo pobednički niz. 

Svakako najintrigantniju izjavu dao je Dalas Mur koji je priznao da ne zna mnogo o budućem protivniku. 

- Ne znam mnogo o njima, čuo sam da su mala Crvena zvezda. Videćemo šta mogu - bio je kratak Amerikanac. 

Meč Partizan - FMP na programu je u subotu s' početkom od 19 sati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading