MARIJANA MIĆIĆ OTKRILA DA LI SE UDALA! Glumica fotografijom razbila sve sumnje: KO HOĆE NEKA ČESTITA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.11.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marijana MIćić našla se u žiži javnosti prvo zbog trudnoće koja je mnoge obradovala, a zatim i zbog navodne udaje. Ona se sada oglasila i jasno stavila do znanja da li su spekulacije o udaji istinite ili ne.

Republika

Foto: instagram.com/micicmarijana

Marijana Mićić o revakcini i udaji

Glumica Marijana Mićić dugo godina je u emotivnoj vezi, a sada i sa svojim partnerom čeka dete. Međutim, poslednjih dana se spekulisalo da je glumica stala na ''ludi kamen'' i izgovorila sudbonosno ''DA'', a ona se po tom pitanju nije oglašavala sve do sada.

 

 

Naime, Marijana Mićić se vakcinisala u sedmom mesecu trudnoće, što je mnoge iznenadilo, a sada je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa revakcine, uz koju je dodala i tekst koji jasno daje do znanja da li je promenila prezime ili nije.

- Dobro jutro. Na ruci nemam burmu, ali imam flaster. Znači nisam se udala, ali sam se revakcinisala. Ko hoće neka čestita - napisala je glumica koja je sada u već osmom mesecu trudnoće.

Republika

Foto: instagram.com/micicmarijana

Marijana Mićić se revakcinisala

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading