ŠTO JE SRPSKOM NARODU GORE TO JE NJEGOVOM DŽEPU BOLJE: Đilas usred Amerike napada naše heroje i patriote

Autor:

Vesti

05.11.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista oglasila povodom sramnih poteza Dragana Đilasa u Americi.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ/Srpska lista

Srpska lista

 

Tajkun Dragan Đilas bruka je i sramota srpskog naroda sa Kosova i Metohije, koga se stidi svaki častan Srbin i patriota kom je Srbija na prvom mestu. Po principu, što je srpskom narodu gore, to je njemu i njegovim džepu bolje, Đilas se drznuo da u sred Sjedinjenih Američkim Država napada srpski narod i one heroje i patriote koje su danonoćno, goloruki, po kiši i vetru branili svoj kućni prag i stavljali glavu u torbu dok su na njih jurišali Kurtijevi do zuba naoružani  specijalci, navodi se u saopštenju Srpske liste


Međutim, srpski narod na Kosovu i Metohiji je davno prozreo njegovu izdajničku i poltronsku politiku, zbog čega na Kosovu i Metohiji nema ni jedan jedini procenat podrške, pa ga zato i boli što Srbi veruju svom predsedniku Aleksandru Vučiću i svojoj državi Srbiji. 
Republika

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Dragan Đilas

 

Jer mi imamo jednu otadžbinu, za razliku od njega koji je za tuđe interese spreman da proda i sopstveni narod i direktno se stavi u službu onih koji našem narodu ne žele ništa dobro, već im je jedini cilj da nas zatru i da nas na Kosovu i Metohiji više nema! 


Koliku god da je dao cenu za svoj lobistički udar na Srbe i Srbiju, mi mu to nikada nećemo dozvoliti i nastavićemo da se zajedno da svojom državom, uz snažnu podršku predsednika Vučića borimo za naše nacionalne interese, naš ostanak i opstanak na KiM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Boki78

05.11.2021 11:10

Velika sramota, a šta se može očekivati od Dragana Đilasa kad mu je bitan samo lični interes i što puniji džep.

Odgovori 16 4
Vojvoda

06.11.2021 10:52

@Boki78 - Kurti poslao Djilasa da mu obezbedi američku vizu i lobira za Kurtija a protiv Srba i Srbije.

Ringo

05.11.2021 11:17

Djilas je izdajnik.

Odgovori 17 3
Kole

05.11.2021 11:18

Đilas je genije koji će spasiti Srbiju.

Odgovori 4 20