(VIDEO) SELTIKSI OD MINUS 17 DO TRIJUMFA: Fenomenalni Boston srušio i šampiona NBA lige!

Autor:

Sport

17.11.2017

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Bostona pobedili su ekipu Golden stejta 92:88 u derbi meču NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejson Tatum na meču protiv Golden Stejta

Ovo je bila 14. uzastopna pobeda Bostona u NBA ligi. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džajlen Braun sa 22 poena, Al Horford je dodao 18 poena i 11 skokova, a Kajri Irving 16 od čega je 11 postigao u poslednjoj četvrtini.

U poraženom timu se istakao Kevin Durent sa 24 postignuta poena.

Aktuelni šampion NBA lige je tokom druge četvrtine imao i 17 poena prednosti, ali se Seltiksi nisu predavali, pa su već do poluvremena stigli na minus pet. Golden stejt je i u trećoj četvrtini ponovo je stekao 17 poena prednosti (66:49), ali Boston uspeo da do isteka tog dela igre izjednači (68:68).

U poslednjoj deonici se igralo koš za koš, a meč su desetak sekundi pre kraja sa linije za slobodnja bacanja rešili Irving i Džejson Tejtum.

Košarkaši Hjustona pobedili su Feniks sa 142:116. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejms Harden, koji je ubacio 48 poena. Rajan Anderson je dodao 24 poena. U redovima Feniksa najbolji je bio Troj Danijels sa 23 poena.

Hjustonu je ovo bila 12 pobeda na 16 utakmica, dok Finiks sada ima skor od pet pobeda i 11 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading