Poraz Unikahe pred duel sa Zvezdom: Nedović promašio šut za pobedu

Autor:

Sport

05.11.2017

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Unikahe izgubili su na svom parketu od Baskonije sa 72:73 u sedmom kolu ACB lige, u kome je Barselona razbila Bilbao sa 104:83.

RepublikaFoto: instagram.com/neda1624
Nemanja Nedović

Unikaha u narednom, šestom kolu Evrolige dočekuje Crvenu zvezdu (petak, 20.45) i to posle minimalnog poraza.

Baskonija je slavila u Malagi košem Johanesa Fojtmana, dok je Nemanja Nedović preuzeo odgovornost u poslednje tri sekunde, ali nije uspeo da pogodi trojku za pobedu sa skoro 10 metara.

Upravo je naš reprezentativac bio najefikasniji u Unikahi sa 12 poena (tri asistencije i skok), iako je šutirao 1/7 za dva poena i 2/10 trojke, zbog čega je posle meča putem Tvitera poručio da će biti bolji. Pratili su ga Bruks sa 11 i Mekalum i Suarez sa po 10 poena.

Još jedan srpski reprezentativac, Dragan Milosavljević, za 13 minuta nije se upisao u strelce - promašio je po jedan pokušaj za dva i tri poena, i upisao je jednu uhvaćenu loptu.

Najbolji u pobedničkim redovima bili su Šengelija i Buboa sa po 15 poena, dok je 12 dodao Janis Tima.

Barsa je došla sebi posle serije poraza, najpre je razbila Olimpijakos u Evroligi, da bi sada upisala peti trijumf u ACB ligi. Deklasirala je Bilbao sa plus 21 tako što je Hanga postigao 15 poena, Serafan je dodao 14, a sjajni Ertel 13 i 10 asistencija.

U poraženom taboru je naš internacionalac Dejan Todorović stao na 11 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading