GROM IZ VEDRA NEBA: Berluskoni u januaru KUPUJE reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

08.12.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Srbin uskoro menja klub.

GROM IZ VEDRA NEBA: Berluskoni u januaru KUPUJE reprezentativca Srbije!

Foto: Starsport

Darko Lazović i Aleksandar Mitrović

Reprezentativac Srbije Darko Lazović na zimu bi mogao da se preseli u Moncu, objavio je Đanluka di Marćijo, transfer guru sa Apenina.

Klub koji drži Silvio Berluskoni želi da se pojača na krilnim pozicijama, a spekuliše se da Verona neće zaraditi više od pet miliona evra obeštećenja, budući da Lazović ima pune 32 godine.

 

 

Monca juri pojačanja kako bi obezbedila opstanak u šrvenstvu Italije, a za dovođenje nekadašnjeg asa Crvene zvezde zadužen je legendarni funkcioner Milana Adrijano Galijani.

Podsetimo da se Lazović našao na spisku od 26 putnika za Svetsko prvenstvo u Kataru, na kome su "Orlovi" eliminisani u grupnoj fazi, a odigrao je samo 25 minuta u porazu od Brazila (0:2) na startu turnira, kada ga je Dragan Stojković uveo u igru umesto Saše Lukića.

Čačanin je na "Čizmi" od 2015. godine, kada je napustio redove aktuelnog prvaka Srbije prešavši u Đenovu, a u "gradu Romea i Julije" proveo je poslednje tri sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading