MLADENOVIĆ I LAZOVIĆ NEMAJU DILEMU NAKON BRAZILA: Nećemo PASTI!

Autor:

Sport

24.11.2022

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Brazila savladala je Srbiju sa 2:0 na startu Mundijala u Kataru.

MLADENOVIĆ I LAZOVIĆ NEMAJU DILEMU NAKON BRAZILA: Nećemo PASTI!

Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativci Filip Mladenović i Darko Lazović osvrnuli su se na većerašnji poraz od Karioka u Dohi:

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

- Sve ovo je fudbal. Ispred nas su još dva meča, moramo da podignemo glavu. Parirali jesmo Brazilu, mogli smo i bolje, ali o tome ćemo tek govriti. Teraj dalje! Ne delim protvnike, biće teško protiv Kameruna kao i protiv Brazila. Imamo vremena da se spremimo i verujem da nas ovaj poraz neće poremetiti. Cela ekipa i selektor, nas ovo neće uzdrmati! Piksi nam ništa nije rekao, jer nema ni potrebe za panikom. Večeras nam je nedostajao posed, ali Brazil je ipak moćan - istakao je Mladenović.

Lazović je istakao da još ništa nije izgubljeno:

- Pali smo nakon tog prvog gola i ostavili smo im malo više prostora. Poslednjih pola sata smo odigrali loše i na kraju je bilo teško doći do dobroh rezultata. Nismo imali strah, ali smo kažem malo pali nakon tog prvog gola. Nismo smeli da grešimo u pasovima, falio nam je i posed lopte. Ovo nas neće poremetiti, tek smo na početku - istakao je Lazović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading