DA LI SRBIJA MORA DA POTRAŽI NOVOG KAPITENA? Tadić PROGOVORIO o reprezentativnoj penziji i STAVIO TAČKU!

Autor:

Sport

08.12.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider "Orlova" otvorio je dušu posle Katara.

DA LI SRBIJA MORA DA POTRAŽI NOVOG KAPITENA? Tadić PROGOVORIO o reprezentativnoj penziji i STAVIO TAČKU!

Foto: Starsport

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je grupnu fazu Svetskog prvenstva na četvrtom mestu, iza Kameruna, Švajcarske i Brazila.

"Orlovi" se nisu proslavili, osvojili su samo jedan bod, ali kada se sve sabere i oduzme puno faktora je uticalo na tako nešto.

Po završetku učešća na Mundijalu, svoje utiske je za Mozzart sport izneo kapiten reprezentacije, Dušan Tadić.

- Teško je dati pravu ocenu pošto je bilo i dobrih i loših stvari. Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet - počeo je Tadić, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Dušan Tadić

 

- Definitivno nam je nedostajalo da se bolje branimo, naravno tu ne mislim samo na odbrambene igrače. Odbrana počinje od napada, a isto tako i napad od odbrane. Ali realno gledano, primali smo jako naivno golove i uglavnom smo imali minimum pet igrača iza lopte što je dobro. Međutim, morali smo da budemo bolje postavljeni i da više komuniciramo između sebe, da možemo odmah da oduzmemo loptu. Mislim da je to jedna od jako bitnih stavki koju moramo da popravimo.

Istakao je kapiten našeg nacionalnog tima i to da je bilo puno pozitivnih stvari na Mundijalu.

- Ima dosta toga pozitivnog. Kao što sam rekao, postići pet golova, najviše u grupi je za svaku pohvalu i za to ide zasluga celom timu. Mogli smo i još, naravno i nadam se da će ovo iskustvo da nam svima pomogne da kad dođe sledeće veliko takmičenje da budemo još bolji i jači.

Takođe, progovorio je i o eventualnoj reprezentativnoj penziji, a svojim rečima obradovao je naciju i stavio tačku na spekulacije:

- Videćemo. Fizički se super osećam, uvek najviše pretrčim i brzo se oporavim, pa što se toga tiče - zadovoljan sam. Veliku zahvalnost za to dugujem svom treneru Andreji Milutinoviću, koji čini sve da se na fizičkom planu osećam odlično. Ali, videćemo, hoću da igram, jer uživam u igri i da pre svega pomognem reprezentaciji i klubu, to je najbitnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
marko

09.12.2022 13:41

majstor.