KRLE: PRVO SPORT, PA ONDA IĆE I PIĆE

Autor:

Sport

16.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je iz naroda, prizeman, opušten, veseljak i valjano vaspitan. Jednom rečju - gospodin i baš zato ga Srbi obožavaju. Reč je o Mladenu Krstajiću (44), selektoru fudbalera Srbije, koji i pored velikih obaveza koje ima kao predvodnik "orlova" stiže da se posveti uživanju sa sunarodnicima. Popularni Krle prihvatio je sa zadovoljstvom da bude zaštitno lice Semberskog sajma mesa, koji će biti održan u Dvorovima pokraj Bijeljine od 16. do 18. novembra.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Mladen Krstajić

Idejni tvorac ove manifestacije Milenko Zupur za Srpski telegraf otkriva kako je došlo do toga da baš Krstajić bude promoter tog poljoprivrednog događaja u Republici Srpskoj.

- Mladen je moj veliki prijatelj i sa zadovoljstvom je prihvatio da bude na našim promotivnim plakatima i bilbordima. Nas dvojica smo sarađivali u Radniku iz Bijeljine dok sam ja bio potpredsednik, a on sportski direktor kluba. To je prava ljudina, kad vam kažem! Izuzetno je prijatan u društvu, spreman uvek za razgovor, a kada ga atmosfera ponese, voli da se lati i mikrofona. S obzirom na to da Srbija 17. novembra igra u Beogradu protiv Crne Gore u Ligi nacija, neizvesno je da li će selektor moći da dođe u Dvorove. Očekujem da će premijer Republike Srpske otvoriti Semberski sajam mesa - istakao je za naš list Zupur, ugledni privrednik iz Bijeljine.

Foto: Promo foto

Bećković: Srbi pobeđuju sigurno!

Srpski akademik i književnik Matija Bećković postao je iz samo Crnogorcima poznatih razloga persona non grata u toj zemlji, a kratko je prokomentarisao ishod predstojećeg meča u kom će fudbaleri Srbije dočekati "đetiće".

- U jedno sam siguran - kakav god da bude rezultat, Srbi će pobediti! - poručio je Bećković za Žurnal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading