VEČITE STIGLE KAZNE! Udar po džepu Zvezde i Partizana zbog BAHATIH NAVIJAČA

Autor:

Sport

29.12.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove srede održan je poslednje ovogodišnje zasedanje Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, a na njemu donete su odluke o novčanim kaznama za dva najveća srpska kluba - Crvenu zvezdu i Partizan.

VEČITE STIGLE KAZNE! Udar po džepu Zvezde i Partizana zbog BAHATIH NAVIJAČA

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Kako prenosi "Sportklub", dva najveća srpska kluba moraće da u kasu Saveza uplate po 600.000 dinara, na ime objedinjenih kazni zbog ponašanja njihovih navijača.

Crvena zvezda je kažnjena jer su njeni navijači koristili pirotehniku na mečevima u Lučanima, Kragujevcu i Beogradu, kao i protiv Spartak Ždrepčeve krvi.

Foto: Starsport

 

Što se tiče Partizana, kazna je izrečena jer su navijači crno-belih napravili nešto slično u Humskoj u mečevima sa Vojvodinom i Novim Pazarom,kao i na gostovanju Voždovcu.

Republika

Foto: Starsport

 

Na sednici je bilo reči i o slučaju Novice i Stanislava Tončeva koji su, podsetimo se, navodno upali u sudijsku svlačionicu, ali on još uvek nije dobio konačan epilog, a pomenuti izvor navodi da bi to trebalo da se dogodi polovinom januara, iduće godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading