DEKI ISKRENO O TERZIĆU: U danu kada je Partizan obezbedio jesenju titulu, Stanković PROGOVORIO!

Autor:

Sport

15.12.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da će njegova ekipa želeti da pobedom u Baćkoj Topoli protiv TSC-a (četvrtak 16 i 05) završi ovu godinu.

DEKI ISKRENO O TERZIĆU: U danu kada je Partizan obezbedio jesenju titulu, Stanković PROGOVORIO!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Zvezdan Terzić

Podsetimo, Partizan je današnjom pobedom u Gornjem Milanovcu obezbedio jesenju titulu.

Zvezdin trener dodao je da Milan Gajić ima problem sa zadnjom ložom, takođe i Rišairo Živković, koji je obnovio povredu koja ga je mučila pred Bragu i verovatno neće igrati sutra:

- Cilj nam je da donesemo tri boda. Za nas je ovo mini-finale, probaćemo da pobedom završimo godinu. Prvenstvo je dugačko, ali imamo za šta da se borimo i nećemo odstupati od toga. Imamo i igrače koji mogu da odgovore na to. Realno je da bude uspona i padova, ali bitno je da reakcija bude zvezdaška.

- Da imamo još neku utakmicu posle TSC-a, bio bi u konkurenciji, ovako nisam siguran. Takođe, pokušaćemo da oporavimo Petrovića za sutrašnji meč. Nikolić i Falko su spremni.

Stanković je potom govorio o narednom protivniku.

- TSC je imao fenomenalan start, posle je došlo do kadrovskih problema i teži period - pre svega rezultatski, ne sa aspekta igre. Sa Lazetićem su dobili na kvalitetu, jer je on trener sa jasnom filozofijom i uvek je hteo da se nadigrava i sa jačima. Što se terena i uslova za igru tice, imali smo sreće što smo igrali na našem stadionu prekjuče, sad i protiv TSC-a, verujem da će sve biti u redu. To je prednost za oba tima, jer hocemo da igramo fudbal.

Republika

Foto: Starsport

 

O zimskom prelaznom roku biće reči po završetku jesenjeg dela sezone.

- Sigurno je da generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela rade na planu i programu onoga šta nam treba i koliko. Trenutno sam fokusiran samo na ekipu i rezultat. Kada prode poslednja utakmica, sastančićemo i otvoreno i direktno ustanoviti šta je ono što nam je potrebno- zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

16.12.2021 18:42

Stankovicu vreme je da das ostavku.