UPRKOS DVA PENALA: Dušan Đorđević ponovo NADMUDRIO Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

13.12.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Đorđević, trener Radnika, uspeo je da drugi put u nizu ostane neporažen sa svojim timom u okršajima sa Dejanom Stankovićem.

UPRKOS DVA PENALA: Dušan Đorđević ponovo NADMUDRIO Dejana Stankovića!

Foto: Starsport

Bivši strateg IMT-a i Čukaričkog ocenio je da su njegovi izabranici iskoristili svoju priliku na "Marakani", čime su još jednom odoleli favorizovanom protivniku.

Zvezda je imala nekoliko propuštenih prilika. Imala je i ta dva dosuđena penala, jedan je iskoristila, drugi nije. Mi smo, kao što sam rekao u najavi, planirali da igramo tvrdo. Zvezda je sigurno bila i potrošena od meča u Evropi, mi smo bili svežiji. Iskoristili smo momenat i osvojili veliki bod na gostovanju Crvenoj zvezdi - izjavio je Đorđević za "TV Arena" neposredno posle meča.

Surduličani su u prvom delu sezone slavili sa 2:1, a bod na našem najvećem stadionu doneo im je rezervista STamenković pogotkom u 83. minutu utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading