JUVENTUS ŽELI DVOJAC ORLOVA: Kapitalci reprezentacije Srbije stižu u Torino za 150 miliona evra!

Autor:

Sport

29.10.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je u velikim problemima ove sezone, ima čak 13 bodova manje od prvoplasiranog Napolija, ali već počinje da kuje planove za narednu! Srpski dvojac Dušan Vlahović i Sergej Milinković Savić su deo projekta rekonstrukcije "stare dame".

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Kako javljaju italijanski mediji, glavni prioriteti Juventusa u budućnosti će biti Sergej Milinković Savić i Dušan Vlahović.

Torinski crno-beli već nekoliko prelaznih rokova unazad "ispipavaju" teren oko angažmana veziste Lacija. Takođe, spremni su da dovedu i napadača Fiorentine koji je proteklih meseci "vruća" roba na fudbalskoj pijaci.

Kako se spekuliše ,Juventus je za dva "kapitalca" iz Srbije spreman da izdvoji čak 150 miliona evra!

Republika

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić i Dušan Vlahović

Klaudio Lotito po starom dobrom običaju zateže u pregovorima kada je Sergej u pitanju, a izgleda da će Vlahović posle odbijanja produžetka saradnje sa "ljubičastim" lakše dobiti zeleno svetlo za transfer, još ako uzmemo u obzir da je njegova velika želja da zaigra za Juventus, velike su šanse da se to uskoro obistini.

Dovođenje srpskih reprezentativaca neće biti nimalo jeftina investicija, ali torinski klub planira da prodajom mladog Amerikanca Vestona Mekinija zaradi oko 30 miliona evra, dok prostor za plate žele da naprave rastankom sa iskusnima Remzijem i Rabioom, kao i odustajanjem od otkupa Alvara Morate od madridskog Atletika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading