STANOJEVIĆ ZABRINUO GROBARE: Partizan ostao bez velike UZDANICE!

Autor:

Sport

23.10.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio se medijima pred derbi meč sa TSC-om u Bačkoj Topoli.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Partizan će na novom stadionu u Bačkoj Topoli gostovati u nedelju, a meč će početi u 13:30. Crno-beli računaju na sve igrače, osim na Markovića.

- Zadovoljstvo je igrati na lepom stadionu protiv tima koji je četvrti na tabeli. Interesantno je igrati na novom zdanju. Svi su zdravi osim Markovića. Maksimalno spremni ulazimo u utakmicu. Uradili smo analizu utakmice, imaćemo i danas video-analizu i proći kroz detalje. Ide utakmica za utakmicu. Teško je dan posle izgubljene utakmice, ali već danas se pripremamo za narednu - rekao je Stanojević.

On nije hteo podrobnije da komentariše smenu Mladena Krstajića sa klupe TSC-a, inače njegovog nekadašnjeg saradnika iz Partizana.

- Ne ulazim u razloge smene Krstajića. Analizirajući ih pretpostavljam da će krenuti sa četiri pozadi. Preuzeo ih je pomoćnik, ali koji je već dugo u klubu. Možda bude promene u taktici.

Partizan je posle dugo vremena doživeo poraz na svom terenu, pošto je Gent u četvrtak slavio sa 1:0. Stanojević ima poruku za sve koji misle da je njegov tim u problemu.

- Imamo gol-razliku 36:3. Primili smo jedan gol u LK. Izgubili smo utakmicu protiv ekipe koja nam nije dozvolila da iskažemo način igre. Protiv Radnika smo imali 27 udaraca ka gol. U Kruševcu Napredak nije šutnuo u naš gol. Možemo odigrati meč gde protivnik sabotira naše vrline, ali to ne znači da smo poljuljani. Ne znam kad smo bili konkurentni za titulu, kada je Partizan imao ovaku gol-razliku. Protiv Genta smo odigrali lošiju utakmicu, ali oni su dobra ekipa koja nam nije dozvolila da se razigramo. Nemamo nikakav problem. Može i TSC da nas pobedi i sve osim našeg trijumfa je neuspeh, ali i nije ni normalno da samo pobeđujemo.

Trener lidera Superlige nahvalio je mladog golmana Popovića, a potom je prokomentarisao igre Rikarda Gomeša.

- Nisam odavno video stranca koji je takav timski igrač. Smeta mi što nije odigrao, ali da je takav verovatno ne bi bio sa nama i bio bi Haland. Pokušaćemo da njegove nedostatke poboljšamo.

Za kraj još jednom se dotakao crvenog kartona po završetku meča sa Gentom.

Sudija se neprimereno obratio našem igraču i ja sam mu žustro rekao da ne sme da se obraća tako. Nisam opsovao, ali moja je greška je što sam ušao u raspravu i što na taj način neću biti uz ekipu. Videćemo na koji način ćemo pripremiti utakmicu u Belgiji, imamo izvanredan stručni štab, ali prvo da prođe TSC - naveo je on dodajući da 12 igrača nije vakcinisano, a da bi taj broj trebalo da padne na 10, ali da ne želi da ide iznad granice u ubeđivanju fudbalera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading