MI SE PITAMO! Dejan Stanković OPTIMISTA nakon boda u Danskoj!

Autor:

Sport

21.10.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković govorio je o utiscima nakon meča u kojem je njegov tim remizirao sa Midtjilandom.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Trener crveno-belih govorio je nakon utakmice u Danskoj o nastupu svog tima, na osnovu prikazanog, nije bio nezadovoljan.

- Zadovovljan sam rezultatom, utakmica je bila otvorena, jaka i tvrda, prava takmičarska. Domaćin je imao svoje šanse, imali smo i mi naše i bili dobri napred. Rezultat je pravedan. Lepo je veče bilo za nas - rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Za dve nedelje isti timovi će se sastati u Beogradu kada će Zvezda imati priliku da pobedom overi prolaz.

- Pobeda bi nas izvesno odvela u drugi krug. Nadam se da ćemo otići dalje, da ćemo nastaviti sa ovakvim odnosom. Prvo smo, mi se pitamo i neće nam biti lako. Možda čak i teže u Beogradu nego ovde.


 

On je ishvalio ekipu koja je lider u danskom prvenstvu.

- Igrali smo protiv mlade, brze i jako talentovane ekipe. Idemo kući sa pozitivnim rezultaom. Na našoj stani su iskustvo i domaći teren sada. Već sada znamo šta nam je činiti. Mitjilend je lepo i prijatno iznenađenje za mene.

Stanković je priznao da mu je žao što njegov tim nije upisao tri boda.

- Mnogo mi je žao. I na 1:1 smo imali tu loptu, šansu pred golmanom i morali smo da rešimo. Ovaj meč je već iza nas, bili na 16 minuta do pobede. Mnogo mi je žao, bilo bi lakše do kraja ove tri utakmice - rekao je Stanković i pohvalio Ivanića da je odigrao meč za čistu "desetku".

 

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković bio je optimističan

 

 

Govorio je i o tome da mu ekipa "nije gubila glavu u finišu".

- Radimo na tome, iskustvo više za sve nas. Poslednjih 20 minuta je trener Mitjilenda sve stavio u napad, a ja sam tražio samo da se ne razbijemo. Ogroman pritisak, nikakav problem, a mogli smo da damo gol. I kaznimo ih - zaključio je.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading