(FOTO) Navijači teraju Donarumu iz Milana, MLADI GOLMAN SE RASPLAKAO U SVLAČIONICI!

Sport

13.12.2017

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon informacije da je golman Milana Điđi Donaruma pisao upravi kluba da je potpisao ugovor sa klubom usled prevelikog psihološkog pritiska i da će zadovoljenje pravde potražiti na sudu, svoj, preki sud dali su i navijači kluba na utakmici italijanskog kupa sa Veronom.

RepublikaFoto: twitter.com/AC Milan Forza News
Bonući teši uplakanog Donarumu

Tifozi "roso-nera" su preko cele tribine razvukli transparent na kome su jasno poručili Donarumi šta misle o njegovom ponašanju.

"Psihološko nasilje, šest miliona po sezoni i ugovor za brata parazita? Sada je dosta, odlazi", pisalo je na transparentu.

Ovo se odnosi na platu mladog golmana, ali i činjenicu da je Milan doveo i njegovog brata koji nema kvalitet da brani.

U ugovoru golmana Milana stoje i klauzule da će mu biti isplaćeni debeli bonusi u slučaju plasmana u Ligu šampiona, već duže vreme su trn u oku svim navijačima ovog kluba, a poslednja dešavanja su definitivno prelila prepunu čašu.

Ovo je teško pogodilo mladog golmana rasplakao se u svlačionici, a snimak Bonućija koji ga teši je obišao svet.

Donaruma će nakon ovoga sigurno promeniti sredinu u januaru, a klubovi koji se pominju kao nova destinacija su PSŽ, ili čak Atletiko, mada bi on pre u Pariz. Juventusu se ponovo zahvalio, mada ni oni nisu zainteresovani da ulažu veliki novac u njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading